DESPRE UMANITATEA

Revista Umanitatea studiaza motivul pentru care modelul social, politic, economic si natural al societatii se schimba. Pentru a realiza asta, ea colecteaza lucrarile oamenilor de stiinta si ale ganditorilor de referinta ale caror cercetari si idei ofera solutii integrale pentru toate crizele actuale. Umanitatea este o comunitate de cetateni ingrijorati si curiosi care cred cu pasiune in capacitatea stiintei sa schimbe atitudinile globale si personale. Umanitatea este un ocean in expansiune continua de cunoastere gratuita, discutii si idei de la cei mai recunoscuti ganditori ai lumii.

DE CE?

Specia Umana si-a atins o conditie fara precedent. Sistemele si institutiile de astazi sunt paralizate de actuala criza globala. Mai mult insa, nu sunt disponibile solutii adecvate pentru a face fata convergentei de astazi ale situatiilor globale periculoase. Totusi, statisticile ne semnaleaza ca perspectivele au ramas hotarate anti-globale in ciuda indemnurilor stiintifice cu privire la beneficiile incluziunii la nivel de sistem.

Acum la fiecare tura, pe masura ce statura umanitatii creste, ea se confrunta cu limitele de toleranta ale sistemului natural prin opozitia principiilor de organizare dintre natura si umanitate.

De la tulburari climatice la unele sociale, aceasta diferenta declanseaza raspunsuri care preseaza oamenii sa faca schimbari efective si imediate in atitudinea individului fata de societate si atitudinea natiunilor catre intreaga specie umana.

Revista Umanitatea va furnizeaza accesul catre lumea oamenilor de stiinta de referinta, lideri si creatori de opinie ale caror cercetare au scopul de a rezolva criza globala de astazi. Sustine un divers scop intelectual de a ajuta oamenii sa inteleaga criza care paralizeaza incet fiecare aspect al vietii umane. Umanitatea reflecta lumea cu toate profesiile, natiunile, culturile si perspectivele politice.

POLITICA EDITORIALA

Informatiile sunt intotdeauna interpretate prin lentilele perceptie, motiv si nevoie. Informatii curate pur si simplu nu exista, cand vine vorba de intelegerea umana. Prin urmare, Umanitatea verifica si prezinta materiale indiferent de izul ideologic al autorului sau organizatiei, atata timp cat datele pe care le prezinta intrunesc un standard de precizie stiintific si aduce o contributie valida la o imagine curenta pe problemele relevante acelui subiect.

Editorialele Umanitatea fac legaturi intre idei, cauta si atrag atentia pe trenduri si goluri ce rasar in cercetarea si comentariile expertilor pe subiectul fenomenului simptomatic denumit “criza globala”.

Scopul acestei analize este de a descoperi noi principii cauzale ce conduc realitatea in curs de dezvoltare a umanitatii, principii pe care sa poti crea ajustari si solutii practice si eficiente.